Wie is ReproConsult?

ReproConsult helpt bedrijven efficiënter en productiever te werken door hun documentstromen te optimaliseren met op maat gemaakte oplossingen. Wij zijn een merkonafhankelijke organisatie. Om onze kwaliteit hoog te houden hebben wij wel bewust gekozen voor samenwerkingsverbanden met Ricoh, Hewlett Packard en Kyocera. De strenge eisen die deze leveranciers aan dit “dealerschap” verbinden maken wij al jaren waar.

Ons succes danken wij mede aan ons klantgericht handelen en het persoonlijk contact met onze klanten. Vanzelfsprekend kunt u bij ons rekenen op een standaard hoogwaardige service (zelfs landelijk dekkend). Onze service- & supportafdeling staat te allen tijde tot uw beschikking om de continuïteit van uw documentenstroom te blijven waarborgen. Al onze klanten hebben toegang tot ons Customerweb, waar u gemakkelijk online uw gehele machinepark kunt beheren en storingen en bestellingen kunt doorgeven. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u niet alleen direct na plaatsing tevreden bent met uw machines, maar over een jaar nog steeds zonder problemen uw afdrukken kan maken.

ReproConsult is groot genoeg om constante kwaliteit te leveren en klein genoeg om flexibel in te spelen op de wensen van hun klanten. Quality is our businessplan!

ReproConsult:

Wie wij zijn

ReproConsult bestaat uit een gezonde mix van ervaring en jong enthousiasme en is een bedrijf met een duidelijke visie op de markt. Wat begon als een behoefte aan meer vrijheid van twee verkopers is nu uitgegroeid tot een gezond en groeiend bedrijf dat niet bang is nieuwe ontwikkelingen en producten op te nemen in het assortiment.

Rob Schoute

Directeur-Eigenaar

Ton Verkleij

Salesmanager

George Bos

Accountmanager

Mick de Bruin

Accountmanager

Richard Honcoop

Accountmanager

Michel Carlier

Mede-directeur Kentie

Carlo Zijdenbos

Accountmanager Kentie

Wim Proveniers

Supervisor service & support

Cor Kant

Field engineer

Jack van Bokhoven

Field engineer Kentie

Robert Bekesi

Field engineer Kentie

Derk van Beilen

Planner / field engineer

Natasja Noyons

Backoffice medewerker / contractbeheer

Mitchell Bax

Backoffice medewerker

Kimberly Bax

Backoffice medewerker

Lucinda van Meer

Backoffice medewerker

Floor Bok

Backoffice medewerker

Sylvana Berkhof

Backoffice medewerker Kentie

Mohamed Khudabux

Magazijnbeheerder Kentie

Maarten Bruggeman

Inside Sales

Official Supplier

Met trots is ReproConsult in 2017 Official Supplier van Feyenoord geworden.

Lees hier meer

Een goede (gespreks)partner en kwalitatief goede service, wat zij ook dagelijks nakomen.
– Edwin Suk (CIO Feyenoord)