Meer dan een merk

ReproConsult zet zich al jaren in voor het belang van sport. In 2015 was dat voor het WK Beachvolleybal. In 2017 mogen we ons Official Supplier van Feyenoord noemen. Daar zijn we erg trots op. We onderstrepen graag het belang van voldoende evenwicht tussen inspanning en ontspanning!

Official Supplier van Feyenoord

In samenwerking met Kyocera Document Solutions BV mag ReproConsult zich in 2017 Official Supplier van Feyenoord noemen. Onderdeel van deze samenwerking is dat Feyenoord voor een periode van minimaal 5 jaar ruim 70 multifunctionele printers heeft afgenomen. Als lokale servicepartner zal ReproConsult gedurende deze periode de service en het onderhoud van de afdrukapparatuur waarborgen.

Edwin Suk (Chief Information Officer Feyenoord): ‘Wij zijn erg blij met de dienstverlening en producten van ReproConsult en Kyocera. Niet alleen vanwege het feit dat zij een goede (gespreks)partner blijken te zijn en een kwalitatief goede en concurrerende aanbieding hebben gedaan, maar vooral omdat zij deze belofte ook dagelijks nakomen. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar is in de praktijk zeker niet altijd het geval.’

WK Beachvolleybal 2015

ReproConsult vindt ontspanning net zo belangrijk als inspanning en sponsort daarom regelmatig diverse sportevenementen. Zo hebben wij in 2015 samen met Kyocera Document Solutions het WK Beachvolleybal toernooi in Rotterdam gesponsord.

Met prachtig weer konden de toeschouwers op een adembenemende locatie bij het SS Rotterdam genieten van een aantal spannende wedstrijden.